Door het insturen van de testresultaten aan www.hcmfoundation.com gaat u akkoord met publicatie hiervan op deze website. Van alle in het overzicht genoemde katten zijn de testresultaten ingestuurd naar hcmfoundation.com. Zonder deze testresultaten met bijbehorende stambomen kunnen we de gegevens helaas niet verwerken.
De gegevens zijn opgeslagen in een bestand, Nederlandse wet en regelgeving zijn hierop van toepassing.

Testresultaten en een kopie van de stamboom kunnen op de volgende manieren ingediend worden:

  • Testresultaten met kopie stamboom als bijlage in een email zenden naar test@hcmfoundation.com

  • Of toestemming geven om de resultaten door te sturen bij de meewerkende specialisten. Vraag ernaar tijdens de test.

We verzoeken u ervoor te zorgen dat de ingestuurde mails niet groter zijn dan 10Mb per mail. Dit is om te voorkomen dat onze mailbox binnen ‘no time’ helemaal vol zit en we dus niet alle testen kunnen ontvangen.

Wij hopen van harte dat een ieder dit initiatief steunt en ons een kopie van de testresultaten zal sturen van de geteste katten. Bovendien zullen wij in samenwerking met een aantal erkende radiologen de testresultaten gaan publiceren van katten waarvan de eigenaar bij het testen reeds goedkeuring voor publicatie heeft gegeven. Wij staan open voor opmerkingen en/of aanmerkingen. Hiervoor kunt u ons bereiken op het bovengenoemde e-mailadres.


Disclaimer

www.hcmfoundation.com staat open voor testen ingestuurd door specialisten, fokkers en eigenaars. Door het insturen van uw testen gaat u akkoord met de publicatie ervan in de databank. Eenmaal ingestuurd kunnen wij deze niet meer uit de databank verwijderen. Typ-/tekstfouten voorbehouden. www.hcmfoundation.com is op geen enkele manier verantwoordelijk voor onjuiste dan wel gefraudeerde rapporten en/of testresultaten. Mocht u van een dergelijk geval op de hoogte zijn waardoor foutieve resultaten staan vermeld neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op. Gegevens mogen niet zonder nadrukkelijke toestemming van de persoon die ze verstrekt heeft worden overgenomen.

Language/Taal: